BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

heyyy...... =))

tq sudi jenguk2.. (o^.^0).......

Sunday, February 13, 2011

kalaulahh aku..........

wohooooo....
masa untuk berangan lagiii.....masa untuk bermimpi lagiii....
ni lah padahnya bila fikiran berkecamuk...!

 

hmmmm..... KALAULAH....



  1. kalaulah aku ade banyak duit sekarang ni... aku nak shopping puas-puas sampai mata aku  dua-dua dekat atas sambil tangan dekat dada dan lidah terjelir..boleyy bayangkan tak??? =.=
  2.  kalaulah aku dapat bertentang mata dengan doraemon.... aku nak mintak kat dia "alat pemutar masa kembali ke zaman silam dan masa hadapan dengan jayanya".. cehhh....panjang pulak nama alat tuh... hehehehe... =.=
  3. kalaulah aku ade bersama leonardo da vincci masa dia lukis potret mona lisa tuh.... dah lame dah aku marah dia jangan letak kod-kod tersembunyi yang bukan-bukan.... menyusahkan orang sekarang je nak bongkar balik rahsia ko tuh... =.=
  4. kalaulah aku mempunyai kerjaya sebagai tukang gunting rambut masa zaman elbert einstein hidup... aku nak offer dia wat treatment rambut atau potong rambut free jep!!! dr cindawan?? hehehe.... =.=
  5. kalaulah aku seorang chef terkemuka dunia... aku nak cipta satu resipi yang hasil  masakan tersebut hanyalah sebesar kuman taik hidung je....tapi harga ribu riban kalau nak makan!! =.=
  6. kalaulah teletubbbies tu wujud dan boleh dijadikan haiwan belaan.. dah lame dah aku bela diorang.....pastu esoknya diorang seme dah mati aku dera...... =.=
  7. kalaulah betol aku boleh cipta ubat gigi perisa petai... shampoo bau ubat gegat....pastu eyemo jenis bercili.....mesti tak lakuuuu.....=.=
  8. kalaulah aku jadi angelina jolie...dah lame dah aku seret si brad pitt tuh pegi siam....bila kau nak kawen dengan aku arr?? anak kita kan dah ramai.....!! =.=
  9. kalaulah aku ade jodoh dengan mr a... siapla kau aku kerjakan!!! kau tunggu laaa!! kau tunguuuu!!! grrr..... =.=
  10.  kalaulah prof ibrahim kat fakuti aku tu single...... dah lame dah aku GRABBBB!!!!! =.=
  11.  kalaulah aku ade kamera nikon yang semua orang tengah gila-gilakan tuh... dah lame dah kamera tuh tersadai je... aku bukan suka amek gambar pon... cehh....=.=
  12. kalaulah aku jadi usahawan kan... aku nak bukak kedai bunga.... tak pon aku bukak kedai perhiasan rumah.... dan pembeli tetap kedai tuh ialah mak aku sendiri...=.=
  13. kalaulah aku ni konon-konon mat saleh kan... aku nak name aku ialah 'stephanie' or 'kate'.. pastu rambut aku blonde.... pastu idong aku mancung sampai ley kemekkan kereta orang... pastu aku pakai skirt pendek jep.. hahahaahhahaa.... =.=
  14. kalaulah aku diberi mase lebeyy 24 jam... aku nak amek masa tuh untuk bahagiakan kedua ibu bapa aku dan lebih masa untuk beribadah..... hehehehehehehehehe...... =)
  15.  kalaulah aku tawuu ape yang aku tengah merepek meraban ni..... 

~ tade kerja ~


      5 comments:

      Fairuz Fazilah said...

      nak jygakk..tapi no second last!! hahahaa

      cik ngade ngade said...

      hahahaha..semestinya!!!!! :D

      ♥ MuCUk TembaM said...

      amboi..ley thn gak kalo 'kalo' 2...=)

      cik ngade ngade said...

      hehehe...sekali sekala bila tade kerja....*padahal bnyk je keje* =.=

      sherlina halim said...

      Pengen yang lebih seru ...
      Ayo kunjungi www.asianbet77.com
      Buktikan sendiri ..

      Real Play = Real Money

      - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
      - Bonus Mixparlay .
      - Bonus Tangkasnet setiap hari .
      - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
      - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
      - Cash Back up to 10 % .
      - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

      Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
      - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
      - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
      - WHATSAPP : +63 905 213 7234
      - WECHAT : asianbet_77
      - SMS CENTER : +63 905 209 8162
      - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

      Salam Admin ,
      asianbet77.com

      Download Disini