BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

heyyy...... =))

tq sudi jenguk2.. (o^.^0).......

Thursday, March 10, 2011

asek mimpi jer.....!!

jeng3x.... ape kaitan pic ni dengan mimpi aku????


huiisshhhhh..... aku semakin takut lah......  lately ni aku selalu mimpi yang bukan-bukan..... orang kate mimpi ni setan.... haaaa!!! korang jangan nak cakap aku tak baca doa or tak basuh kaki ea..... aku buat semua tu oke.... tapi entahla.... mungkin ni semua mainan tido jer... tapi bila dah semakin kerap tu kan.....  aku rasa sangat penat..... sangat penat!!!!!!!!

kalau korang nak tawu...... aku pernah dua kali mimpi hampir dirogol... hampir oke... dan dalam mimpi tu jelas ade lelaki yang sedang mengejar aku..... dan tetibe je aku macam tak berbaju dalam mimpi tu... macam je oke.... tapi takde ape pon yg berlaku..... huhuhu.... apakah???? dan apabila aku bangon je dari tido.... aku rase sangat penat dan jantung aku berdegup kencang mungkin sebab aku penat berlari dalam mimpi tuh.... apakah??? kawan3x...... tolong aku..... aku takut.... =(

lagi satu kan..... aku pon dah dua kali mimpi hampir nak dibunuh oleh seseorang...... waktu yang first time tuh.... aku mimpi ade seorang lelaki yang berpakaian serba hitam datang tikam aku daripada belakang dalam sebuah tandas.... masa tuh aku sedang dukung seorang bayi.... mungkin sebab aku nak protect bayi tu... siapa bayi tu dan anak siapa bayi tu aku tak tawu.... seriau beb!!!!!!!! aku terus terbangon taw tak... pastu taleyy tido balik.... =.=

yang paling latest pulak.... baru je berlaku malam tadi.... aku mimpi ade seorang lelaki berpakaian serba hitam jugak yang cuba kejar aku start daripada aku turun bas sampailah ke kolej.... yaa.... mimpi ni berlaku dalam kolej aku.....lelaki ni berjaya jumpa aku taw..... korang tawu dia buat ape kat aku?? dia cabut gigi aku pakai spanar..... omg!!! aku tak tipuu weh.... pastu dia nak tikam aku pakai gerudi ngan skru driver....... ya allah.... sumpah!! aku terjaga pukul 5.30 camtu pastu terus takut nak sambung tido...... apa benda ni wehhhh???????

lagi satu kan..... aku selalu jugak mimpi ade binatang yang suka follow aku ke mana je aku pergi...... binatang tu ialah kucing.... tapi kadang-kadang kucing tu yang lead aku jalan.... lepas tu kalau aku jalan lambat sikit je... mesti dia toleh belakang pastu  mengiau-ngiau kat aku.....  kerapppp wehhhh!!!!  aku takut..... ape ni??

hmmm.......
aku penat sangat ke sampai termimpi-mimpi ni???
nak kate aku teringat sangat cerita kat tv.... aku mane tengok tv..... busy!!
btw guys..... lelaki yang cuba nak bunuh aku tuh seorang lelaki yang macam di pertengahan umor.. ada janggut..... ade misai..... bermata besar.... dan aku boleh rasa yang tangan dia sangat kasar waktu dia pegang aku.... itu je yang aku ingat......

aku saje je  nak kongsi dengan korang mimpi aku ni......  takut tak3x??? aku takut taw!!!
hope lepas ni takde lagi berlaku mimi-mimpi pelik ni..... ya allah.....

3 comments:

Muhammad Haidar said...

mimpi ni..

nurafrahmhdsarif said...

Assalamualaikum, saya nasihatkan anda pergi berjumpa ustaz mengenai perkara ini. Brdasarkan pembacaan saya, ada sesetengah mimpi anda berkait rapat dengan sihir atau jin. Minta cepat2 berjumpa ustaz dan dapatkan rawatan jika perlu. Sekadar untuk membantu.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini