BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

heyyy...... =))

tq sudi jenguk2.. (o^.^0).......

Saturday, March 5, 2011

terima kasih mak..... =))

fuhhhh... dah lama giler aku tak update blog.....bukan ape... aku cuma busy je... waaaaaaa........ seriously aku sangat tensyen sejak akhir-akhir ni.... =(( tu lah yang dah lame tak update blog......tapi sekarang aku dekat rumah..... weeeeeeeeeeeeee..... =)) *happy*
rasa sangat tenang je dekat rumah..... tu yang ada mood and idea nak update blog uh.... walaupon esok dah kene balik kolej balik......... kejadah :\

hmmm.... bila nak balik rumah je kan... mestii hati aku ni tersentuh..... ade je benda yang baik-baik berlaku dekat rumah ni.... alhamdulilah........ lagi-lagi pasal mak aku..... aku ni bila nak balik rumah je mesti abah aku yang amik.....terima kasih jugak kat abah.... hihihi...... ehhhh... ni story pasal mak aku....... hmmm... dah ditakdirkan yang petang tadi dekat kl hujan..... dari tempat parking kereta dengan rumah aku ni kene jalan kaki siket sebab parking kat dalam selalu penoh..... aku pon kongsi la payung dengan mak aku..... payung tuh mak aku yang pegang taw....bila jalan tuh... aku macam perasan yang payung tuh macam terlebih siket dekat aku...... ehh.... terlebih banayak..... aku pon tolak lah balik payung tu pergi dekat mak aku jugak.... pastu mak aku cakap.... "takpe la dik..... mak basah takpe.... nanti kalau adik basah nanti demam pulak...." aku agak tersentuh di situ.....  nasib baik mak aku tak perasan yang ekceli air mata aku dah bertakung dah.....huhuhuhhu...... mak..... adik sayang mak..... ='((



lagi satu kan.... mak aku ade masak nasi kerabu taw sempena nak sambut aku balik ni.... cececececyyyy....biasalah kan.... mak-mak..... masak macam-macam kalau anak dia nak balik... huhuhu.... masa aku senduk nasi tuh..... tetiba abah aku bisik sumting dekat telinga aku...... abah aku cakap....."mak sampai demam-demam nak masak nasi kerabu ni....." aku tersentuh lagi sekali...... aku pon makin tak tahan..... terima kasih mak......!!! aku terus senduk nasi tuh dan terus makan........  sebenarnya kan....aku sampai rumah dalam pukul 4.30 petang gituu..... aku memang belum lunch lagi.... tapi rupa-rupanya mak aku pon belum.... dia tunggu aku balik sebab nak lunch same-same walopon dah giler petang dah time tuh...... huhuhhu.... mak.... adik sayang mak......... ='((

kesimpulannya>> terima kasih mak dan adik sayang mak!!!!!!! =))

3 comments:

♥ MuCUk TembaM said...

smer la kes ngan haz...cumer bezanyew,haz bli kfc tuk ibu...ubu senyum =)

Fairuz Fazilah said...

bagusnye..huhu. ;)) mak kite buat nasi ayam n bihun sup. hahahaa

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini