BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

heyyy...... =))

tq sudi jenguk2.. (o^.^0).......

Friday, December 17, 2010

aku sayang ko!! rinduu taw x??

korang.... sehat?? aku sakit tekak la plak.... ni mesti sebab kes makan biskut memalam buta.... mengantok punya pasal sampai rase malas nak pegi dapor minum air.... buruk kan perangai..... bile sakit tekak ni kan... tetibe aku teringat kat seseorang.... dia selalu bagi aku gula-gula hacks bile aku sakit tekak... huhu.... hmmmm.....

aku kenal die mase aku sekolah menengah..... kitorang same-same baru masuk.... kebetulan pulak kitorang satu kelas.... die lelaki... tinggi.. putih.... macam cina sket... tapi kerek gilerr!die tak pernah senyum.... kalo nak bergaul ngan budak pompuan lagi la..... dia cuma akan borak-borak dengan budak lelaki kat kelas je... aku ni plak agak ramah and suke usik-usik orang.... satu hari ni aku conteng kat meja die.."ko apesal ar diam je.. problem?? ? from : ajk keceriaan" korang tawu die balas balek ape kat meja aku?? dia tulis "abes tu?? ko nak aku jadi bontot ayam macam ko?? from : macho man" kurangggg ajarrr!aku baru nak beramah ngan die.... hangiinnn betoll !!!!

first impression aku kat dia.... goblok!!


sejak tu kitorang agak rapat la....sampai ade yang cakap kitorang macam pasangan nurul dan ajai... tengkorakkkkk korang la!!!  rapat sebab asek berperang jepp!! ade je yang tak kene... kadang-kadang aku rase dia sendiri yang macam carik pasal ngan aku dulu... pastu bile aku tarik muka dengan die.. mula la gelabah.... pastu die suka belikan aku air kotak soya.... kalo tak pon die belikan aku aiskrim malaysia yg 20 sen kat kantin tuh....nak pujokk konon.... tapi.... oke la..... aku da tak marah dah.... hehehe....

die pandai... seme benda yang susah bagi aku semua macam ujong jari die jer.... patotla die boleyy jadi pelajar tebaek skolah.... cikgu-cikgu selalu bagi hadiah dekat die... sebab konsisten.... die pon ade jugak ajar aku siket-siket amende yang aku x faham....kalo die dapat hamper... mesti die share ngan aku.... "amek berkat taw faz" kate die... hahaha....

aku dengan die tak penah nak kunci loker buku kitorang kat belakang kelas...... tawuu kenape?? sebab kitorang suka maen balas-balas stick note dalam tuh... selaluu gak la... lepas aku bace... aku akan balas balek pastu tepek dalam loker die... macam-macam lah kitorang tulis.... benda-benda merepek pon ade.... die penah tulis "faz.... seronok kan blaja reproduction..??" pastu aku balas balik kat stick note tu gamba muke orang jelir lidah and tepek balek dalam loker die... hahaha.... kalo time cuti pon dia slalu hantar sms kat aku... sampaikan die berjaye membunoh seekor lipas kat rumah pon nak bagi sms aku... haiiyaaa... hahahha...

mase dalam minggu exam kan...ade satu hari tu die tak tampal stick note.. tp kertas kaler pink.... die tawuu aku suke pink... sebab tu kot.. hahaha.... aku ingat lagi die tulis macam ni.... (sebab aku still simpan lagi kertas pink tuh until now...=p )...

"faz.... susahh ar paper tadi... tension la... rase nak bunoh diri!!!!!..
dengan ini... aku wasiatkan...
3 batang pen stabilo dan 2 pen kilometrico aku kat ko...
pemadam yang aku cilok from pencil case ko tu kat ko... 
pembaris besi aku kat ko... (baruu lagi tuh)
pensel tekan aku kat ko.... (kalo ko nak la sebab aku da gigit2 dah blakang die)
pensel case aku kat arshad... (aku nak bagi ko tapi ko ckp ko x suke kaler biruu so aku bagi arshad ye.. )
byee sobsob.. :( "

#ade kesan seekor semut mati atas kertas tuh... hahahaahahaahahhahhaahah........

bengong!!!!

aku kawan dengan die sampai abes skolah... walaupon terpisah skejap....sekarang die sambung stadi kat ausie.. yelaa.. budak hebat!! aku?? terperok je la kat matrik johor pastu masok upm tercintaa... arituu die balek malaysia... dia kate nak jenjalan ngan aku kat mid valley.... ngan budak-budak kelas yang laen la... aku on je la... pastu tetibe kawan aku cakap plan x jadi... aku call die tak dapat...so aku pergi la jalan masjid india kat jakel tu ngan mak aku beli kain.... pastu tetibe die kol!! die tanye mane aku?? aku ckp la tadi si **** kate plan x jadi..... pastu die kate kenapa aku percaye ckp si ****... semua orang dah ade kat sane kecuali aku.... omg!!! die suroh aku datang sebab die kate die rindu sangat kat aku and esoknye die nak balik ausie dah.... aku pon rinduuu die....!! tapi takan aku nak tinggalkan mak aku then pegi sane?? seriouslyyy....aku rinduuu dia sangat-sangat!!!!!!!!!!!!!!! aku pergi dekat di sebalik tiang-tiang kain kat jakel tuh then aku menangis..............................................................................................................................

#aku da tak kontek lagi si **** ...

hmmm...... skang ni aku kontek die dekat facebook je la.... tp die jarang online... kalo die online mesti kitorang chat sesame.... ayat wajib die bile chat dengan aku.. "aku sayang ko weh!!!!" hahaha... die janji ngan aku nak belikan aku anak patung kangaroo bile die balik nnti.... aku tungguuuuuu......

weh mohd **a** bin abdul malik!! aku sayang ko jugak.... sayang ko giler2!!! cepat2 la balekk wehh!!  aku nak kawan ngan ko sampai bebile taw!! ko bespren aku.....  amiiiinnnn..... =))

10 comments:

♥ MuCUk TembaM said...

sweet jer..=)

Fairuz Fazilah said...

lama 2 jadi pakwee..hehehehehe

Haidar Coremand said...

mane nak letak ab? haha

cik ngade ngade said...

mucuk tembam.... sweet macam awk.. =))

cik ngade ngade said...

fafa.... kawan je lar.... hahaha.. =p

cik ngade ngade said...

haidar..... hakhakhak.. ab?? ade dalam hati ni ar... hahhahhaha.... =p

THE ZUL said...

cerita anda sangat menarek perhatian dekan fakulti bahasa dan komunikasi :D

skomelala :) said...

faz curang gn ak nmpk?haha

cik ngade ngade said...

zul... awat?? ade masalah penggunaan bahase ea??
hhaahaha...

cik ngade ngade said...

tiraa.. aku tak curang laa.... berpaling tadah jepp.. hahhhhha....