BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

heyyy...... =))

tq sudi jenguk2.. (o^.^0).......

Wednesday, December 8, 2010

zaman budak hingusan..... =))

heyy...=))

kali ni aku nak merepek psal zaman mude2 aku.. *skang pon mude lg*.... hehe..
ekceli tade pape pon yg aku ley banggekan pasal zaman kanak2 aku... siyessslyy aku ckp... dlu kan aku rase aku lah kanak2 yg paleng boring skali lam dunia ni..... zaman kanak2 aku x mcm korang... mngkin korang leyy kluar maen ngan kawan2... maen kjar2 ke... maen guli ke..maen kawen2 ker... maen tangkap berudu ker.. terjun sungai la.. terjun longkang la... paleng extreme pon korang terjun lombong.. errkkk.... ade ker??

aku?? aku cume pegi sekolah.. balek.. pegi mengaji... dok umah... tu jep... aku taleyy maen ngan kawn2 kat umah aku.. aku maen ngan akak aku yg sorang tu jep la.. asek2 muke die... hahhahah.... kitorang hanya boleyy tngok kwan2 maen dr dlm umah jep.... sedeyyyy kan.... hmm..... and korang pon aku rase kecik2 lagi da pandai nek beskal kan.... AKU X RETI NEK BESKAL SMPAI SKRANG!!!..... sbb mase kecik2 pon aku x naek beskal... camne nak blaja nek beskal?? nak kluar umah pon taleyy....!! *emo* =((

aku ingt lagi tyme aku pegi mengaji kat umah jiran aku ni...tyme tu aku darjah 4 kalo x slap.. kebetulan ari tu makcik tu tade.. so tayah mengaji la.. yahoooo.... *budak2*... hehe... pastu kwan aku kat tempat mengaji tuh ajak aku pegi tmn permainan... aku teringin sngt taw x nak maen ngan dorang.... teringin sngt...!!!!! *sedihh ar aku taip ni*.... aku pon ikot dorang... maen puas2x!! siyesss sronok sngt.... maen buaian la.. maen jongkang -jongket la.. maen gelongsor la.... hehehe...  pastu bile da tyme balek... aku balek la... smpai umah je.. mak aku tnye " knape berpeloh peloh  ni?????"  erkkkkkkkkk...... aku ckp cuaca panas... *aku tipu* (dun try dis at home) ........ lalalalalalala........ (o@_@o)


ni ade siket2 gamba tyme aku kecik2 dlu.... hihih.. soryy la ea.. x clear sngt.. =)


mak aku tngah dukong aku... sejukk la tyme nih.... hahaha...



berebot nak dok tepi tingkap flight.... aku menang!!!  pipi still maintain.. =))








kat luar hotel...  comel x yg tngah tu??? =p tu slah satu dress kegemaran aku.... =)



grad mase tadika.... " TADIKA ANAKKU SAYANG"


hari kantoiii sudah tiba.... makcik yg aja aku ngaji tuh tade lg..... alhamdulilah.... bersorak kot aku ngan kawan 2 aku yg baru aku knal tuh..... =)) hahhahaha..... mcm biase la... kite pegi taman permainan!! hehehe... nseb tak baek..... aku tepijak tahiikkk kuchinnnkkkkkk!!! arghhhhhhhh!!!!! aku balek umah dgn selipar yg ade coklet freshhhh tuh.... mak aku tnye..... " pegi taman ke?? " erkkkkk.... aku anggok je... x brani kot nak bersuara.... da buat salah.... tp mak aku x marah..... aku rase die tawu yg ari tu pon aku tipuu die.... sbb mak aku ckp kalo nak pegi taman tu ckp je trus trang ngan mak.....  mak bagi... what??



*ehhh...... rupe2 nyer mak aku bagi laaa kalo aku mntak nak kluar pegi  maen.. cume aku ngan  akak aku x pnah mntak nak kluar maen rupenyer.. mcm mane nak tawu mak aku bagi ke x.... hahahahahhahaha...... baek kan aku?? hahahhahahahahahhahaha.............. tp aku ngan  akak aku ttp taleyyy kluar maen... sbb???? MY ABAH aku pulak x bagi!!  oke... fineeee!! terkurung lah aku lam rumah jep....  =((

3 comments:

epol said...

alolo sadisnye cite zaman kecik2..patot la skang pandai gedik..keh3

cik ngade ngade said...

abang tu lagi gedikkkk k....... huh!!! gedixxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!

adz said...

haha...tringat ak main kt taman permainan,jatuh tersembam..gigi kekal patah separuh,seminggu gak ak x bgtau mak ngn ayah ak...last2 kantoi...mak bwk ak pg hospital,sambung gigi palsu...lawak2