BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

heyyy...... =))

tq sudi jenguk2.. (o^.^0).......

Saturday, December 25, 2010

buat!!buat!! buat!! =)

hehehehe..... 
kena tag!!
 macam poyo je kan??
JAKUN BETOL!!!
hahaha......
bukan ape.. 
first time neh aku kene tag!! (jakunn lagii)
thanxx la kat cik niena....
perasan jugak dia kat aku...
hehehe...

1) adakah anda rase anda hot??
eh ehhh... aku ni orang kampung jep... orang kampung pandan yang kat ampang tuh.... so aku biase-biase je lah... tak hot pon.... lagipun dekat malaysia ni kan memang hott!! so aku memang sentiasa hot sampai berpeloh-peloh......... =)
2) update wallpaper yang anda guna sekarang??
tak kot... wallpaper ni je yang aku pakai sejak dari mula aku ade blog.... so belom tepikir lagi... nnti kalo aku ade jumpe wallpaper yang berjaya menawan hati aku update k.... =)

3) cerita about this wallpaper
aku suka wallpaper aku ni sebab die colourful kott... combination warna peberet aku iaitu kaler pink ngan kaler laen.... just nice... =)

4) kali terakhir makan pizza
last aku makan piza seminggu yang lepas... hari sabtu...  18 disember dekat bukit bintang..... tapi aku x oder pizza pon.. aku oder spageti jep.... ehhhhh?? macam  tak menjawab soklan je.... kakakaka....tape la.... at least aku jejak jugak pizza... ngee~ =)

5) lagu terakhir yang anda dengar?
bruno mars.... juz the way u are.... ketagihhh... =)

6) ape yang anda buat selain selesaikan tag ni
facebook je laaaa...... hahahaa..... ape lagi yag aku mampu buat cuti-cuti ni.... bosan tul.. =)

7) selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama ape?
yang biase faz... reen... adik... zen.... cikgu (jannah je panggil aku camtu ).. =)

8) tag lagi 5 orang


9) siapa orang nombor satu ngan anda
fairuz fazilah.... kawan baik aku kat upm... satu kos... satu kolej... satu blok..... die cantik! =)

10) katakan sesuatu pada orang nombor 5
eikin... jujor aku cakap aku suka tengok ko..... ko ni lembut je aku tengok.... hehhe... kipidap2!!! =)

11) nombor tiga ade hubungan ngan sape?
hahhahaha... epppppp!!! da berpunye tuh.. kekekeke.... lupe ar nama bf ko tirah.... sorryyyyy.... kalo aku ingat pon aku tak tulis k... nanti ko serang aku..... tatoooootttt =)

12) bagaimana pula dengan nombor 2?
pay joe!!! aku rinduu nak usik-usik ko weh... hahahhhahhaha.......... bile mau reunion??? =)

13) katakan cinta kepada orang nombor 4
haz.....i love u.... ehhhh?? bkan les k..haahaha.... nanti kite jumpe kat kpz k..... ngeh3x..... =)

14) berikan 4 fakta yang anda tahu pasal orang yang anda tag

ade jantung
ade pancreas
ade small intestine
ade hypothalamus


~yezza~


1 comments:

Fairuz Fazilah said...

WAH..KENA TAG. HAHAHA